Vælgererklæring

Vælgererklæring

NB! Vær klar over, at din email adresse først bliver til en vælgererklæring, når du:

 

  • enten har sendt brevet til JFK med den 4-cifrede kode (CPR nr), du modtager fra Indenrigsministeriet
  • eller aktiverer linket, der kommer til dig en uge senere fra - noreply@vælgererklæring.dk - med din NEMID (E-Mail).

 

Det er meget vigtigt at du åbner denne email. Lige nu aktiverer kun 50% af dem, der giver os en email deres vælgererklæring. Således er 50% af alle emails for øjeblikket spildt. Dette vil i praksis sige, at vi så bliver nødt til at have over 40.000 emails for blot at få 20.000 vælgererklæringer.

 

Det skulle være så let. Men desværre fungerer ministeriets system ikke altid efter hensigten. Nogle problemer er som beskrevet herunder:

 

1. Vær opmærksom på at mailen fra Indenrigs-ministeriet kommer fra en email-adresse der hedder (noreply@vælgererklæring.dk). Denne email-adresse kan ikke besvares og har intet med partiet at gøre. Vil du i kontakt med os kan det ske via info@jfk21.dk

 

2. Flere har oplevet, at ministeriets mail havner i webmail-spamfilteret. Så kig der, hvis den ikke er at finde i din indbakke.

 

3. Linket i mailen fra ministeriet kan være et ”ikke aktivt” link. Det betyder derfor at du skal kopiere linkets tekst over i din browser og derefter gå ind på ministeriets side.

 

4. Nogle gange virker linket fra ministeriet ikke med mindre du skriver "www" foran.

 

5. Andre har oplevet at ministeriet melder tilbage at ’tilmeldingsfristen er udløbet’ eller ’støtten er trukket tilbage’ selvom det ikke er tilfældet. Sker det, må du lukke din browser ned og begynde forfra igen.

 

6. Det er også sket at ministeriets side er ustabilt og går ned i utide, så hvis du ikke kan komme ind med det tilsendte link så vent et par timer og forsøg igen.

 

7. Mange af de offentlige programmer er opfundet til kun at virke sammen med ”Internet Explorer” og har derfor problemer med eksempelvis med ”Chrome” og ”Firefox” så prøv dig evt. frem med forskellige browsere.

 

8. Der kan kun afgives en vælgererklæring pr person, så hvis du har afgivet en støtte-erklæring til et andet parti skal denne trækkes tilbage først.

 

Det skulle være så meget nemmere at afgive en vælgererklæring nu, men det skal åbenbart ikke være helt så let endda. Men endnu en gang tak fordi du tager dig tid til besværet...

 

Send en mail til info-om@jfk21.dk og modtag et lille kursus i det som er fremtidens største udfordring set fra vores synspunkt.

 

Tak for at vi må deltage i den demokratiske proces.

Jorden Frihed Kundskab

 

JFK tesen:

  • Er det godt for JORDEN?
  • Giver det dig mere FRIHED uden at skade andre mennesker,dyr eller natur?
  • Er det baseret på facts, KUNDSKAB og Visdom?

 

I så fald vil det som regel være JFK's politik!