Nr 29 Fødevarer. Danmark ud af Codex Alimentarius

Jorden Frihed Kundskab

 

JFK - Filosofien:

  • Er det godt for JORDEN?
  • Giver det dig mere FRIHED uden at skade andre mennesker,dyr eller natur?
  • Er det baseret på facts, KUNDSKAB og Visdom?

 

I så fald vil det som regel være JFK's politik!

Mærkesag 29 Danmark melder sig ud af alle internationale aftaler, der binder os til at acceptere de standarder for fødevare kvalitet udfærdiget i Schweiz af Codex Alimentarius.

 

I stedet skal det danske fødevareministerium i samarbejde med Folketinget og bewfolkningen beslutte hvilke fødevarestandarder vi kan acceptere. Hvis andre lande vil være med til et FOLKEVALGT Codex Alimentarius – råd med folkevalgte repræsentanter, der KUN har offentligt tilgængelige møder og fuld aktindsigt, så kan JFK21 – JordenFrihedKundskab tilsutte sig et således Codex Alimentarius råd. I dette råd forbydes multinationale fødevareselskaber og store pharmaceutiske firmaer adgang til at udtale sig, kommentere hvis ikke direkte adspurgt og enhver form for lobbyisme forbydes totalt. Det skal være strafbart for alle medlemmer i et sådant råd, at modtage gaver, invitationer til ”konfrerencer” eller anden form for underholdning, hvor de kunne tænkes at blive influeret af disse typer virksomheder.

 

 

KOMMENTAR:

 

Fødevarestandarder og alle regler for hvor mange konserveringsmidler og giftstoffer, der må være i vores mad fastsættes i dag af et IKKE folkevalgt råd i Schweiz. Dette råd er stærkt influeret af de multinationale fødevareselskaber og store pharmaceutiske firmaer, der bruger formuer på at lobbyere og influere dette råd til at få standarderne til at være så lave som muligt til gavn for deres maxime om profitmaximering og til skade for menneskers sundhed og ve og vel.

 

Landene i den 3. verden der har været tvunget til at give multinationale firmaer kontrakter på at producere deres GMO landbrugsprodukter i den 3. verden som betingelser/vilkår for at opnå en låneaftale med IMF og World Bank ophæves.

 

Husk vælgererklæring: send email til folketingsvalg@jfk21.dk

Copyright © All Rights Reserved