Nr 28 Religion er en privat sag

Jorden Frihed Kundskab

 

JFK - Filosofien:

  • Er det godt for JORDEN?
  • Giver det dig mere FRIHED uden at skade andre mennesker,dyr eller natur?
  • Er det baseret på facts, KUNDSKAB og Visdom?

 

I så fald vil det som regel være JFK's politik!

Mærkesag nr 28 Religion er en privat sag.

 

Religion

 

28. Religion er en privat sag. Staten er sekulær.

 

Danmark kan på ingen måde regeres af religion. Denne regel gælder for politikere, dommere og ledende embedsmænd i det offentlige.

 

KOMMENTAR:

 

Her tænkes specielt på fundamentalistiske kristne, Wahabiister og Salafister indenfor Islam og jøder der følger Talmud bogstaveligt også ofte kaldet Shabbatei Zevi følgere eller Jacob Frankister, men også Satanister af enhver udstøbning herunder medlemmer af loger der tilbeder Lucifer. Alle ordentlige fredelige kristne, muslimer, jøder og andre trosretninger, herunder atheister/scientister og agnostikere, der alle har tilfælles at de bekender sig til at lave verden bedre er naturligvis velkomne i offentlige hverv, sålænge deres tro er noget de praktiserer uden for deres arbejdstid.

 

Hele den danske befolkning, troende og ikke-troende, opfordres til at bede de overvejende muslimske lande om tilgivelse for de kriminelle gerninger et enigt Folketing har udført på vores lands vegne i de ulovlige angrebs – og plyndringskrige, og aktivt deltage i brainstorming om, hvorledes vi bedst kan kompensere dem og således genoprette vores identitet som et fredeligt næstekærligt folk baseret på kristne værdier, herunder ikke mindst: Du må ikke slå ihjel.

 

Det er utilgiveligt, hvad vi har gjort, men man kan håbe at de overlevende vil vise næstekærligt storsind og tilgive os alligevel. Helt ufortjent naturligvis. Hvis de gør, kan vi i taknemmelighed endnu bedre deltage i genopbygningen af deres smukke lande.

 

Husk vælgererklæring: send email til folketingsvalg@jfk21.dk

Copyright © All Rights Reserved