Nr 26 Energipolitik

Jorden Frihed Kundskab

 

JFK - Filosofien:

  • Er det godt for JORDEN?
  • Giver det dig mere FRIHED uden at skade andre mennesker,dyr eller natur?
  • Er det baseret på facts, KUNDSKAB og Visdom?

 

I så fald vil det som regel være JFK's politik!

Mærkesag nr 26 Energipolitik fri af fossile brændstoffer.

 

Energi politik

 

26. Investeringer i vedvarende energi suppleres med investeringer i forskning i andre energiformer. Alger, brint, fotosyntese som eksempler. Og kombination af formerne.

 

KOMMENTAR:

 

Der bør forskes meget mere i alternative energiformer og vedvarende energi. Resultaterne bør stilles til rådighed for menneskeheden.

 

Det anslås iflg. Stepehen Greer, at der i dag eksisterer mere end 4000 allerede patenterede metoder til at tappe energi fra omgivelserne. http://www.siriusdisclosure.com/suppressed-energy-technologies/

 

http://www.panacea-bocaf.org/patentoffice.htm Den etablerede videnskab benægter hårdnakket eksistensen fordi man fra højeste sted ønsker at bevare kontrollen med energien og beskatningen heraf. Faktum er, at vi alle for længst kunne have haft helt ren og omtrent gratis elektrisk energi til alt vi ønsker. Der findes mange eksempler på opfindere af såkaldte frienergimaskiner. De fleste dør hurtigt under mystiske omstændigheder, havner i fængsel eller bliver helt tavse og forsvinder fra offentligheden. Et af de kendteste tilfælde er Stanley Meyer, der fik sin bil til at køre på spaltet vand. Han kørte tværs over USA kun på vand i sin bil.

 

De lande Danmark har tæppebombet i de ulovlige angrebs – og plyndringskrige bør kompenseres fuldt ud for den olie, guld og andre værdier, der er blevet stjålet fra dem under den ulovlige besættelse udført af vores tropper.

Copyright © All Rights Reserved