Nr 25 Mediepolitik

Jorden Frihed Kundskab

 

JFK - Filosofien:

  • Er det godt for JORDEN?
  • Giver det dig mere FRIHED uden at skade andre mennesker,dyr eller natur?
  • Er det baseret på facts, KUNDSKAB og Visdom?

 

I så fald vil det som regel være JFK's politik!

Mærkesag nr 25 Slut med løgne i mainstream medier.

 

Mediepolitik

 

25. Der arbejdes internationalt for at personer og virksomheder maximum må eje een avis/TV-station/Radio-station hver.

 

• a. Danske aviser, der ejes af udenlandske personer eller virksomheder, skal skrive det på forsiden.

 

• b. Film og musik skal rates fra 1 – 10 for sit indhold af satanistisk propaganda.

 

• c. Alle borgere skal kunne kræve at TV og aviser dementerer falske påstande og fejlagtige informationer i samme format, som de blev fremsat.

 

• d. Aktive lyttere og seere støttes, og medierne søges decentraliseret såvidt muligt.

 

KOMMENTAR:

 

De danske medier fylder den danske befolkning med løgn. Let beviseligt. Lige fra den grædende Kuwaitiske pige i 1991, der fik startet den 1. Golfkrig, der kostede over 500.000 irakiske børn livet + et utal af voksne, herunder massakren af 130.000 forsvarsløse irakiske soldater, der flygtede fra Kuwait, videre til medieløgnene om, at Slobodan Milosevic var værre end Hitler og havde KZ-lejre med videre. Det viste sig, at det hele var løgn, spundet af Bill Clinton administrationen, for at splitte et velfungerende og velstående land, Jugoslavien, op. NB! Slobodan Milosevic blev PURE FRIFUNDET ved den krigsforbryder dosmtol i Haag, som USA ikke accepterer kan retsforfølge amerikanske statsborgere. Hvis den kunne ville den få travlt, og kunne passende starte med Barack Obama, George Bush x2, Bill og Hillary Clinton. Vi kan fortsætte med løgnene om masseødelæggelsesvåben i Iraq ved den 2. golfkrig, Gaddafi der skulle have myrdet sin egen befolkning og Assad der skulle giftgasse sin egen befolkning. ALT SAMMEN PURE LØGN! Listen er endeløs. Senest den bemærkelsesværdige fuldstændige undladelse af DR og TV2 at kommentere Wikileaks, der IKKE har taget fejl i 10 år, afsløringer af Hillary Clintons utallige forbrydelser imod menneskeheden. Er der mon ikke een eneste lille journalist på DR og TV2, der har hørt om Wikileaks? Jeg mener ledelsen af DR og TV2 har brudt loven om ”public service”, at de er pligtige at orientere det danske folk med sande nyheder. Og at de øjeblikkeligt bør afskediges, og efterfølgende bør det undersøges om samme ledelse af DR og TV2 kan retsforfølges for at have hjulpet med krigsforbrydelser og terrorisme.

 

Hvis nogle af de lande vi har tæppebombet i ulovlige angrebs – og plyndringskrige ønsker vores politikere og journalister udleveret til retsforfølgelse i de pågældende lande, bør det imødekommes i den udstrækning, det ikke strider imod dansk eller international lovgivning.

 

 

Copyright © All Rights Reserved