Nr 2 Rentefrie realkreditlån til primær bolig.

Jorden Frihed Kundskab

 

JFK - Filosofien:

  • Er det godt for JORDEN?
  • Giver det dig mere FRIHED uden at skade andre mennesker,dyr eller natur?
  • Er det baseret på facts, KUNDSKAB og Visdom?

 

I så fald vil det som regel være JFK's politik!

Mærkesag nr 2. "Folkeejet realkredit-instituion udsteder realkreditlån til 0%-rente".

 

Mennesker må ikke betale renter

 

i. men må gerne modtage renter fra virksomheder. (Danskere betalte DKK 200 mia i renter, bidrag og gebyrer i 2013).

 

ii. Det står fortsat virksomheder frit for at vælge, hvorledes et økonomisk afkast fordeles mellem investorerne, som enten variabel dividende + potentielle kursstigninger eller fast rente.

 

iii. Hvis mennesker kautionerer for et firma, kan man ikke hæfte for den del, der går til renter.

 

b. En ny Folkeejet Nationalbank udsteder rentefrie realkreditlån til alle fysiske personer/mennesker. (F.eks 90% op til en mio, 80% op til 2 mio og 70% for alt over 2 mio). (Et realkreditlån på DKK 2.000.000 vil over 30 år koste DKK 5.555 per måned).

 

i. Ved tilstrækkelig friværdi vil det være muligt at få afdragsfrihed i en periode, f.eks. i tilfælde af arbejdsløshed.

 

ii. Virksomheder/fiktive personer finansieres fortsat på markedsvilkår.

 

c. Den folkeejede Nationalbank kan også udstede billån og kassekredit efter nærmere definerede formler/regler. (F.eks. 30% udbetaling i billån og 1 – 3 gange månedsløn kassekredit, hvis god kreditvurdering og accept af modregning i borgerdividende).

 

d. Mængden af kontanter i samfundet fordobles med DKK 10 Mia om året i 5 år. Indtjeningen herfra (ialt DKK 50 Mia) tilføres Finansministeriet. Virksomheder må gerne modtage kontanter, men ikke bruge kontanter i samfundet. (Dette tiltag forventes ønskeligt på grund af stærkt forøget vækst for mindre virksomheder i den private sektor).

 

-----------------------

 

KOMMENTAR:

 

Denne er stor og i økonomisk forstand af samme størrelse og måske større end mærkesag nr 1 vedr. pengeskabelsen. En væsentlig del af de DKK 200 Mia danskerne betaler i renter forsvinder ud af landet. Denne mærkesag vil øge samtlige danskeres levestandard betragteligt.

 

Man kunne se på, som del af planen om at give flygtninge en mulighed for en værdig og anstændig hjemvenden, at udstede 0% - rente realkreditlån til dem, således at de kan få et pænt hjem, som de fortjener, som kompensation for de kriminelle ulovlige plyndringskrige et enigt Folketing sendte Danmark ud i.

Copyright © All Rights Reserved